Zo fijn om te weten hoe ik mijn kwaliteiten nog beter inzet

Anton Janssen is trainer en coach voor de mens en het team ‘in ontwikkeling’. Hij maakt graag contact met nieuwe mensen. In verbinding zijn met elkaar: vanuit verbinding ontstaat vertrouwen en vanuit vertrouwen ontstaat groei.

Proces
“Aan de beslissing wel of geen HBM Verdieping is nog wel een proces voorafgegaan. Ik merkte dat ik op zoek was naar meer kennis over Reflact© en realiseerde me dat mogelijk de accreditatie HBM Verdieping mij meer zou brengen. Ik heb uiteindelijk de knoop doorgehakt, omdat ik mij verder wilde ontwikkelen als persoon, als HBM Professional en ik was nieuwsgierig na extra input. Achteraf zeg ik: Wat een proces, wat een confrontatie, wat een verrijking, wat een fijne deelnemers, wat een toptrainers en wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet!”

Kwetsbaarheid
“Vijf dagen intensief met jezelf en in een open, veilige en positief kritische sfeer met elkaar aan de slag, samen met trainers Janneke en Rudie. In alle kwetsbaarheid leren en hele mooie dingen ervaren.”

Bewust en onbewust
“Voor mij heeft het een aantal dingen gebracht: een duidelijk beeld waarom mijn kwaliteiten niet altijd direct tot hun recht komen en hoe belangrijk de verbindingen in de meting zijn. Ook waren de leeftijdsfasen een eyeopener. En over bewust en onbewust gesproken. Volgens mij ben ik me bewuster geworden, dat ik onbewust veel dingen doe, die ik niet zomaar verander, maar nu wel weet waarom ze er zijn en waar ze vandaan komen. Daarnaast een fijne groep mensen leren kennen en nu een echte basis om vol enthousiasme door te pakken met Reflact©. Mijn coachtrajecten starten nu niet meer zonder de meting!”

“Wat een proces, wat een confrontatie, wat een verrijking!”