Een succesvol team is efficiënt, professioneel en bereikt daarmee optimale teamperformance.

HBM & Reflact© Team

Met HBM & Reflact© Team leer je mensen hun (on)bewuste talenten kennen en krijgen ze handvatten aangereikt om duurzaam gelukkig en succesvol te zijn. Met de HBM-filosofie en Reflact© kun je teams begeleiden en een duurzame stap in hun ontwikkeling laten zetten. Teams die werken vanuit onze filosofie ontwikkelen ondernemerschap en creëren meer mogelijkheden om de gewenste doelen te bereiken. HBM & Reflact© Team geeft je alle kennis en handvatten om teams met respect, vertrouwen, zelfreflectie en verantwoordelijkheid te laten werken.

  • Locatie Heidestein 7, 3971 ND Driebergen-Rijsenburg
  • Investering € 2.495 excl btw

Wat leer je bij HBM & Reflact© Team?

Bij de opleiding HBM & Reflact© Team leer je te werken met de Reflact©-Team-rapportage. Dit is een afwisselend en intensief programma waarin je met de andere deelnemers ervaart en beleeft welke stadia een team doormaakt in een traject. Tijdens de opleiding zien we de groep als een team. Zo leer je wie je bent als teamlid en als teamcoach. Je leert onder andere het volgende:

  • Wat zijn de diverse stadia waar een team doorheen gaat tijdens het proces van teamontwikkeling en samenwerking, gekoppeld aan de HBM-filosofie.
  • Op welke manier jouw profiel van invloed is bij het team.
  • Hoe je teamprofielen kunt interpreteren en toepassen.
  • Werken met de Circle of Change en de daarbij passende interventies & oefeningen.
  • Je leert hoe je teams inzicht geeft en begeleidt, en hoe je de gewenste en nodige professionaliseringsslag naar meer rendement.

Het resultaat is dat teamleden meer voor elkaar over hebben, doordat ze zich bewuster worden van zichzelf en meer inzicht en begrip krijgen voor de ander. Binnen een team ontstaan minder conflicten, werken ze beter, effectiever en efficiënter samen met meer oog voor het resultaat.

Na de opleiding

Heb je de opleiding succesvol afgerond, dan kun je teams binnen organisaties vanuit hun natuur begeleiden naar een efficiënte, professionele en optimale teamperformance. Als HR-manager, coach of consultant krijg je zo de toegevoegde waarde die het verschil maakt.

Praktische informatie

De opleiding HBM Team wordt in 4 dagen gegeven, verspreid over meerdere weken.

mail mij de brochure

“Ogen zijn de spiegel van de ziel. Teams zijn de spiegel van de organisatie.”

Leer werken met de Reflact©-Team-rapportage. Volg de opleiding HBM & Reflact© Team.

Aanmelden? Klik hier om naar boven te scrollen.