Gegevensbeveiliging

Bij myHBMcenter weten we dat onze klanten vertrouwen op ons als een belangrijk onderdeel van hun bedrijfsprocessen. We doen ons uiterste best dat vertrouwen niet te beschamen. De veiligheid en betrouwbaarheid van onze software, systemen en verdere onderdelen die deel uitmaken van de myHBMcenter toepassingen, zijn onze hoogste prioriteit. Natuurlijk voldoen we aan alle internationale standaarden en de laatste ‘best-practices’. Al onze security-functies zijn ontworpen om privacy voorop te zetten. Onderstaand een overzicht van alle maatregelen die wij nemen.

Fysieke bescherming

Onze servers staan in de data centers:

in Nuremberg (DE) en Falkenstein (DE).

Hierdoor wordt de impact van operationele verstoringen geminimaliseerd. Genoemde data centers zijn non-stop bemand en geautoriseerde toegang wordt uitsluitend verleend aan de daartoe bevoegde mensen.

Netwerkbescherming en servermanagement

Ons netwerk is beschermd door hoge kwaliteit Firewalls die regelmatig worden geupdated en uitgebreid. Directe toegang tot onze servers is alleen toegestaan via VPN en uitsluitend voor daartoe bevoegde mensen. Bovendien zijn alle servers voorzien van de nieuwste security patches en worden ze continue gemonitord.

Back-ups

Dagelijks worden er van onze software, systemen en verdere onderdelen die deel uitmaken van de myHBMcenter toepassingen backups gemaakt. Backups worden in eerste instantie intern gemaakt en vervolgens encrypted gekopieerd naar 2 externe locaties. Doordat het platform in de Duitse data centers als schaduw omgeving staat ingesteld, kunnen wij, in het geval van storingen, binnen 4 uur overschakelen, om de continuïteit van het systeem zoveel mogelijk te garanderen. In noodgevallen kunnen backups binnen 24 uur worden hersteld.

Online bescherming

Alle informatie die tussen uw browser en myHBMcenter wordt uitgewisseld, is beschermd tegen afluisteren met 256-bits SSL-encryptie. Via het slotje of groene indicatie in uw browser kunt u controleren of u niet in gesprek bent met een ‘phishing-site’ die zich voordoet als myHBMcenter, en dat uw gegevens zijn beveiligd tijdens het transport. Daarnaast zijn alle wachtwoorden en andere gevoelige data encrypted opgeslagen in de database. Alles is volledig afgestemd met EU privacywetgeving en gegevensbescherming zoals vermeld in de General Data Protection Regulation (GDPR, 2016) en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG, 2018).

Neem voor meer informatie contact op met ons security team: privacy@myhbmcenter.com