HBM voor coaches en HR-professionals

Mensen helpen bij hun groei en ontwikkeling, dat is waar het om draait als je manager, coach of HR-professional bent. Het definiëren van waar die groei zit, en daarmee de hulp- of ontwikkelvraag vaststellen, kan lastig zijn. HBM biedt een groot aantal opleidingen en de ACT©-methodiek om die vragen te ontdekken én te helpen onderzoeken. HBM kijkt naar de natuur van de mensen binnen die organisaties. Hierbij kijken we verder dan de cultuur en de structuur van organisaties.

Wil jij je als manager, consultant of coach onderscheiden en wil je werken aan een meer mensgerichte werk- en leefomgeving?

HBM-opleidingen

Voor zowel coaches, HR-professionals als managers biedt HBM een breed en veelzijdig aanbod aan accreditaties, opleidingen en trainingen. Allemaal met als doel om mensen hun bewuste en onbewuste talenten te laten ontdekken en ontwikkelen.

Ga naar de opleidingen >

HBM en ACT©

HBM werkt vanuit de Human Being Management filosofie. Dit betekent dat we ervan uitgaan dat ieder mens veel meer in zich heeft dan op het eerste oog zichtbaar is. De Analytic Competence Tool, ACT©, maakt in 12 minuten inzichtelijk wat iemand aan bewuste en onbewuste kwaliteiten heeft. Deze unieke tool bekijkt coaching, ontwikkeling en advies vanuit een heel ander perspectief.

Meer over ACT© >

Vanuit de Human Being Management filosofie kijken we verder dan de cultuur en structuur binnen organisaties. Wij kijken naar de natuur van de mensen binnen de organisaties.

Wij hebben een uniek instrument ontwikkeld voor jou en de mensen die jij begeleidt. Een unieke meting die de markt van coaching, advies en organisatieverandering vanuit een heel ander perspectief bekijkt.

HBM accreditaties

Bij HBM kun je ook zelf leren werken met ACT©. Hiervoor kun je bij ons de Accreditatie HBM & ACT Basis volgen. Je leert tijdens deze opleiding werken met de tool en doorloop je de achterliggende theorie. Heb je deze opleiding succesvol afgerond, dan ontvang je een certificaat en krijg je toegang tot je eigen myHBMdashboard. Zo kun je de ACT©-meting direct zelfstandig inzetten. Daarnaast wordt je ook onderdeel van onze community van ruim 400 HBM professionals.

Na het volgen van deze basis opleiding is het mogelijk om je nog verder te specialiseren. Zo kun je binnen de HBM-leerlijn met ACT© nog de breedte of de diepte in gaan.

 

Wil je weten welke opleidingen wij bieden?

Bekijk alle opleidingen in ons overzicht

Alle opleidingen

De HBM Community

Na het succesvol afronden van de basis, word je automatisch onderdeel van de HBM Community. Deze bestaat uit ruim 400 HBM professionals die elkaar ondersteunen bij elkaars professionele ontwikkeling. De community biedt je:

  • Je eigen myHBMdashboard voor je ACT© -metingen en rapportages van Coachees.
  • Een netwerk van coaches en andere HBM-professionals waarmee je ervaringen en inspiratie kunt delen.
  • De community app waar je je kunt inschrijven voor workshops, intervisies en supervisies die het hele jaar door worden gegeven.
  • Toegang tot informatie- en marketingmateriaal.
  • Nieuws over alle laatste ontwikkelingen.