Ontdek de groei- en ontwikkelmogelijkheden van sollicitanten met Reflact©!

Wat is Reflact©?

De vernieuwde Reflact©-tool van myHBMcenter geeft niet alleen inzicht in talenten en competenties die van nature bij de medewerker passen en in waarom we doen wat we doen, maar laat ook inzien waar medewerkers veel tijd en moeite insteken zonder dat zij hier voldoening uit halen en wat niet bij hen past.

 

Meer inzicht in de talenten van uw kandidaten?

Talent op een passende en duurzame plek zetten binnen de organisatie? Kom er met Reflact© van myHBMcenter achter waar zij het beste tot hun recht komen binnen uw bedrijf.

Ontdek Reflact© gratis!

naam(Vereist)
Overig
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Reflact© inzetten in uw organisatie?

Stap één in een sollicitatieproces is het ontdekken van een wederzijdse klik tussen sollicitant en organisatie. Stap twee is het kijken of er ook een match is tussen de competenties van de sollicitant en de functie.

Als recruiter bent u met Reflact© in staat om gerichter nieuwe talenten te werven, kunt u hen beter binnen teams of binnen de organisatie plaatsen en ervoor zorgen dat zij succesvol worden of blijven. Daarnaast passen de functies beter bij medewerkers, wat ervoor zorgt dat zij langer op die positie of binnen de organisatie blijven werken. Duurzaam werven noemen we dat!

Maar ook voor de sollicitant is Reflact©  een uitstekende tool om inzicht te krijgen in haar competenties en talenten. Ze komen er ook achter waar ze onnodig veel tijd aan kwijt zijn, wat te veel moeite kost of hen van nature minder goed ligt. De ideale recruitment tool, want zo heeft u inzicht in bewuste en onbewuste krachten van een potentiële collega en kunt u hem of haar op een duurzame positie plaatsen binnen de organisatie die bij de wensen van de medewerker passen.

Hoe werkt de Reflact©?

Reflact© bestaat uit 2 onderdelen:

  • De meting zelf: in 12-15 minuten vult een medewerker online de meting in.
  • Het terugkoppelingsgesprek met een myHBMcenter trainer of coach, een manager of leidinggevende die Reflact© geaccrediteerd is: in dit gesprek krijgt het nieuwe talent uitleg van de uitkomst van de meting.

Meer weten over de vragenlijst of wilt u alvast zien hoe deze is opgebouwd? Met onze gratis demo krijgt u direct inzicht.

‘Wat gaat een vragenlijst nu over mijn sollicitant zeggen?’

Dit kan een veel voorkomende vraag zijn van potentiële collega’s binnen uw organisatie. Kan een vragenlijst van 12 tot 15 minuten veel zeggen over de bewust en onbewuste keuzes van medewerkers? Het antwoord is ja! Tijdens de meting maken talenten eerst op gevoel en beleving een keuze uit een aantal beelden. De keuze zal voor iedereen anders zijn door de persoonlijke associaties die zij maken. In de tweede stap van de meting kiezen zij welke competenties wel of niet bij hen passen.

Vraag gratis een demo aan

naam(Vereist)
Overig
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Enthousiast geworden?

Vraag dan een demo aan of neem contact met ons op voor het direct inzetten van de meting binnen uw organisatie. Bel ons van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur op het telefoonnummer +31(0)85 0803 709.