Ontdek de groei- en ontwikkelmogelijkheden binnen uw organisatie met Reflact©!

Wat is Reflact©?

De vernieuwde Reflact© van myHBMcenter geeft inzicht in talenten en competenties die van nature bij  de medewerker passen en waarom ze doen wat ze doen. Ook laat het zien waar medewerkers veel tijd en moeite insteken zonder dat zij hier voldoening uithalen en wat van nature niet bij hen past.

Ook meer inzicht in uw medewerkers met deze unieke tool? Vraag dan nu gratis een demo aan!

 

Meer inzicht in uw medewerkers?

Kom erachter wat de talenten en competenties van uw medewerkers zijn, wat een tweede natuur voor hen is en wat minder goed bij hen past met Reflact©  van myHBMcenter!

Ontdek Reflact© gratis!

naam(Vereist)
Overig
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Reflact© inzetten in uw organisatie?

Met Reflact© kunt u gericht sturen op persoonlijke groei of iemand écht in zijn of haar kracht zetten begint met inzicht in de competenties, drijfveren en valkuilen van uw medewerkers. Met Reflact© krijgt u deze inzichten. Wanneer u dit vertaalt naar teamniveau, kunt u teams op basis van competenties samenstellen zodat ze optimaal presteren. Het kan ook inzicht geven in waarom een functie wellicht niet bij een medewerker past en welke rol wel.

Veel van dezelfde (goede) kwaliteiten kan voor een organisatie heel aantrekkelijk klinken, maar dat betekent niet dat de organisatie erop vooruitgaat. Een goede mix aan competenties zorgt voor een gevarieerd personeelsbestand en optimale teamprestaties.

Hoe werkt de Reflact©?

Reflact© bestaat uit 2 onderdelen:

  • De meting zelf: in 12-15 minuten vult een medewerker online de meting in.
  • Het terugkoppelingsgesprek met een myHBMcenter trainer of coach, een manager of leidinggevende die Reflact© geaccrediteerd is: in dit gesprek krijgt de medewerker uitleg van de uitkomst van de meting.

‘Wat gaat een vragenlijst nu over mij zeggen?’

Dit kan een veel voorkomende vraag zijn van medewerkers binnen uw organisatie. Kan een vragenlijst van 12 tot 15 minuten veel zeggen over de bewust en onbewuste keuzes van medewerkers? Het antwoord is ja! Tijdens de meting maken medewerkers eerst op gevoel en beleving een keuze uit een aantal beelden. De keuze zal voor iedereen anders zijn door de persoonlijke associaties die zij maken. In de tweede stap van de meting kiezen medewerkers welke competenties wel of niet bij hen passen.

Na afronding van de meting wordt een rapportage gevormd. Iemand die opgeleid is om met Reflact© te werken zal de rapportage als basis gebruiken voor een uitgebreid terugkoppelingsgesprek. Dit gesprek en de rapportage laten onder andere zien hoe hun talenten en competenties geluk- en succesfactoren kunnen zijn. Zo worden zij zich bewust van hoe zij deze kunnen gebruiken en zullen geluk en succes elkaar aanvullen, versterken en het beste in hen naar boven brengen.

Vraag gratis een demo aan

naam(Vereist)
Overig
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Enthousiast geworden?

Vraag dan een demo aan of neem contact met ons op voor het direct inzetten van de meting binnen uw organisatie. Bel ons van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur op het telefoonnummer +31(0)85 0803 709.