Incompany opleiding HBM en Reflact©

Werken met de Reflact© helpt organisaties om medewerkers zicht te geven op wat hun leven bepaalt, beperkt en bekrachtigt. Wil je leren over natuurlijke kracht, prestatiekracht, natuurlijk potentieel en prestatieluwte, hoe je dat naar boven haalt en hoe je daarmee mensen gelukkiger en de organisatie succesvoller maakt?

Wil jij je met jouw organisatie onderscheiden en werken aan een omgeving die écht mensgericht is? Een omgeving die organisaties succesvoller en mensen gelukkiger maakt? Met onze Human Being Management filosofie en de unieke tool krijg je inzicht in de onbewuste aansturing van de mens. Je leert je mensen bewust te maken van wat onbewust gebeurt — want juist die onbewuste drijfveren zijn patronen en belemmeringen die verklaren waarom we doen wat we doen. Maak je die zichtbaar, dan help je je mensen aan zelfreflectie te doen, betere keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen. op deze manier werk je aan de duurzame inzetbaarheid van mensen en voorkom je uitval.

Contact opnemen

Ben jij als HR-Professional of Coach voor jezelf op zoek naar handvatten, expertise en tools om mensen in hun loopbaan te begeleiden? We verzorgen dezelfde opleiding als open inschrijving.

Het succes van organisaties gaat hand in hand met het geluk van de mensen die er werken. En jij hebt daar als leidinggevende, HR-Professional, directie of als collega in een team invloed op. Je maakt in deze opleiding kennis met onze filosofie: de mens zien als ‘being’ in plaats van ‘resource’ — van zwart-wit naar full-color. En om dat te kunnen, leer je werken met de Reflact©.

Tijdens deze Reflact©-opleiding leer je…

… werken met een unieke tool die diep inzicht geeft in (on)bewuste talenten en ontwikkelpotentie. Nog concreter:

  • werken met een uniek concept gebaseerd op het bewuste én het onbewuste deel. Door die diepere laag in de mens als basis voor verandering te nemen, komen talenten tot bloei en bereik je duurzaam resultaat
  • werken vanuit de natuur van de mens om gewenste verandering voor elkaar te krijgen
  • ontwikkeling op een duurzame manier in gang te zetten
  • inzicht te geven in de onbewuste aansturing van gedrag
  • werken met de Circle of Change: het HBM-model dat we ontwikkelden om gefaseerd het proces van veranderen te doorlopen, zodat het leidt tot continue groei
  • zicht krijgen op de relatie tussen het gedrag van je medewerker/collega en de aansturing — en wat daaraan ten grondslag ligt, zoals ‘handel je omdat je daarmee iets bereikt of omdat je iets uit de weg gaat, is dat vanuit vertrouwen of vanuit angst?’
  • vragen stellen op zo’n manier dat je verdieping krijgt met degene die tegenover je zit

    Je gaat aan het werk met de filosofie en de handvatten die je krijgt, gebaseerd op persoonlijke ontwikkeling. Op ontdekken.

Wil je meer weten over wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Maak gebruik van het formulier of neem contact op via telefoonnummer:
+31(0)85 0803 709

naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.