HBM Live Event

2 juli 2024 | 15:00 – 19:00 | Kosteloos

Inspireren, netwerken en verbinden. Op dinsdag 2 juli 2024 nodigen we jou uit voor een nieuwe editie van het HBM Live Event.

 

Het thema van dit HBM Live Event is ‘Verandering’, gegeven door coaches Thomas Groen en Eveline Thomassen.

 

We sluiten traditiegetrouw af met een netwerkborrel met alle aanwezigen. Een mooie kans om bij te praten met oude bekenden en nieuwe ACToren te ontmoeten.

 

Bekijk het programma of meld je aan via het formulier.

Dit is het HBM Live Event

Verstevig jouw kennis door inspirerende sessies van de experts in jouw vakgebied
Ontmoet mede ACToren en kom samen tot nieuwe ideeën en initiatieven
Laat je onderdompelen in een middag die volledig in het teken staat van HBM & Reflact©

Verandering "Wat veel mensen hopeloos onderschatten is hoe moeilijk acceptatie is... Want dingen belangrijk vinden is iets heel anders dan van jezelf en anderen verwachten dat ze zich ook precies zo gedragen."

Thomas Groen – Thomas Groen Coaching Op mijn elfde viel er een kokende groentesoep in mijn schoot. Ik zat meerdere keren bij de psychologe voor Post Traumatische Stress Stoornis. Ik was zo verlegen dat ik niemand aan durfde te kijken en ik heb mijzelf lang niet goed genoeg gevonden. Ik ben lang niet de regisseur van mijn eigen leven geweest. Schattig en zielig? Nee. Ik geloof dat je je immense (veer)kracht uit je pijn en onzekerheden kan halen, als je bereid bent die verandering aan te gaan. Als spreker deel ik die boodschap, gecombineerd met mijn persoonlijke verhaal, psychologische modellen, interactieve vragen en humor. Want ik gun iedereen mijn lessen en een beetje extra zelfvertrouwen en zelfliefde.

Eveline Thomassen – Eef groei & ontwikkeling Als sportieve levensgenieter, trotse en gelukkige mama met passie voor mens en organisatie help ik sinds 2016 organisaties als er een verandering (groei of ontwikkeling) binnen een team of organisatie nodig is. Wij hebben allemaal te maken met verandering. En vandaag de dag is verandering de enige constante binnen organisaties. Graag neem ik jou, op interactieve wijze, mee in een aantal thema’s rondom verandering binnen organisaties: • Hoe start je? • Weerstand • Welke kansen liggen er nog meer? Met als doel; leren van elkaar en kennis te delen zodat wij dit mee kunnen nemen in onze veranderopdrachten en of klantcontact.

HBM Netwerkborrel 

 

17.15 – 19.00 uur

 

Het HBM Live Event sluiten we af met een gezamenlijke netwerkborrel.

 

Want hoe fijn is het om onder het genot van een drankje na te genieten van de inspiratiesessie, iemand even aan te tikken voor advies of nieuwe gelijkgestemden te ontmoeten?

 

We kijken uit naar jouw komst!  🥂

2 juli 2024 | 15:00 – 19:00 | Kosteloos

Inspireren, netwerken en verbinden. Op dinsdag 2 juli 2024 nodigen we jou uit voor een nieuwe editie van het HBM Live Event. Het thema van dit HBM Live Event is ‘Verandering’, gegeven door coaches Thomas Groen en Eveline Thomassen.

We sluiten traditiegetrouw af met een netwerkborrel met alle aanwezigen. Een mooie kans om bij te praten met oude bekenden en nieuwe ACToren te ontmoeten.

Bekijk het programma of meld je aan via het formulier.

Direct aanmelden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.