Ontwikkelingstool ACT vanaf 1 mei Reflact©

De huidige Analytical Competence Tool, beter bekend als de ACT-meting, krijgt een nieuwe naam én nieuwe uitstraling; vanaf 1 mei gaat ACT verder als Reflact©!

De keuze voor de naam Reflact© – Human Development Tool, is te herleiden naar de belangrijke waarden human development, (zelf)reflectie én actie ondernemen, met een knipoog naar de roots van ACT. De tool creëert inzicht in talenten en competenties die van nature bij mensen passen, zorgt ervoor dat ze weten waarom ze doen wat ze doen, en wat daar eventueel aan ten grondslag ligt.

Dat geeft ruimte om bewuste keuzes te maken voor dat wat van nature bij ze past. Ook op momenten dat er druk ontstaat. De Reflact©-meting van myHBMcenter is een slimme, unieke en innovatieve methode die een persoonlijke analyse maakt van waar natuurlijke talenten en competenties liggen. Daarmee ga je meer vanuit je kracht leven en werken. Reflact© kijkt naar elk aspect van wie je bent en wat je doet.

Verandert er iets aan de tool?

Inhoudelijk verandert er niets. Je kunt met Reflact© blijven werken zoals je gewend bent. Recent heeft Reflact© zowel qua taal als in look & feel ook een metamorfose ondergaan, waardoor de resultaten overzichtelijker en gebruiksvriendelijker zijn in te lezen.

Reflact© wordt dagelijks ingezet door coaches, HR-medewerkers en leidinggevenden om mensen bewust te maken van hun kracht en valkuilen. Deze inzichten helpen bij persoonlijke ontwikkeling, loopbaanbegeleiding en uiteindelijk de duurzame inzetbaarheid en het werkgeluk van de medewerker of coachee.

Bekijk de demo

 

Meer weten?

Wilt u de vernieuwde Reflact© meting ervaren of wil zelf ACTor worden? 

Neem dan contact op met secretariaat@myhbmcenter.nl.

Neem contact met ons op