Maakt je mensen gelukkiger en je organisatie succesvoller

HBM voor organisaties

Het succes van je organisatie wordt bepaald door het functioneren van je mensen. Hoe een medewerker functioneert wordt bepaald door het op de juiste manier inzetten van zijn of haar kwaliteiten. Bewust zijn van die kwaliteiten, geeft energie, en voorkomt dat ze energie kosten. Zowel op werkgebied als privé. Hebben je mensen hulp nodig bij hun functioneren, dan is het belangrijk om te weten waarom ze doen zoals ze doen. HBM, Human Being Management, helpt mensen oog te krijgen voor hun natuurlijke talenten en waarom ze, al dan niet bewust, doen wat ze doen. Onze vernieuwende managementfilosofie gaat uit van de kwaliteiten en talenten die iemand van nature maken wie ze zijn. Het op de juiste manier inzetten daarvan zorgt dat iemand in zijn kracht komt te staan en het beste in zichzelf naar boven kan halen.

Welk programma jij of een ander ook gaat volgen; je start altijd met een Reflact©. Deze unieke tool geeft in 12 minuten inzicht in bewust en onbewust gedrag. Met deze inzichten komt je sneller bij iemands natuurlijke kwaliteiten en talenten en kun je ze daar sneller en gerichter bij helpen deze te ontwikkelen.

Ben jij als hr-professional of coach voor jezelf op zoek naar handvatten, expertise en tools om mensen in hun loopbaan te begeleiden?

Lees dan hoe wij jou persoonlijk helpen om vanuit de HBM-filosofie en met Reflact© je cliënten nog beter te begeleiden.

Naar Coaches en HR-Professionals

HBM voor een succesvolle organisatie

Voorwaarde voor een succesvolle organisatie is dat je medewerkers op de juiste plek zitten en doen waar ze van nature goed in zijn. Heeft jouw organisatie een cultuurverandering nodig om dit te bereiken? Dan zijn de programma’s van HBM onmisbaar.

Onze programma’s helpen bij de ontwikkeling van organisaties op directie-, management- en teamniveau. De basis daarbij wordt altijd gevormd door het totale mensbeeld waarbij we uitgaan van natuur, cultuur en structuur. Met als doel dat je als ‘leider’ leert hoe je met een minimale structuur vorm kunt geven aan de gewenste cultuur, waarbij de natuur van je mensen optimaal wordt ingezet. Onze filosofie gaat uit van persoonlijke ontwikkeling waarbij regels en structuren tot een minimum worden beperkt, zodat iedereen met plezier zijn eigen rol en verantwoordelijkheid neemt.

HBM helpt je te onderzoeken en te ontdekken wie je medewerkers van nature zijn. Met onze programma’s krijg je inzicht in (on)bewuste talenten, valkuilen en hoe je het beste uit hen en jezelf haalt. Je krijgt inzicht in welke invloed hun gedrag heeft op hun omgeving en of ze wel op de juiste plek zitten. Met deze inzichten kun je ervoor zorgen dat geluk en succes elkaar aanvullen, versterken en het beste in mensen naar boven brengen.

 

Welk programma je ook volgt: het start altijd met een Reflact©. Deze unieke meting geeft je binnen 12 minuten inzicht in iemands bewuste en onbewuste gedrag. Deze inzichten helpen je sneller naar de kern, zodat je mensen gaan leven en werken vanuit de eigen natuurlijke talenten.

Wil je weten wat HBM kan betekenen voor jouw organisatie?

Maak gebruik van het formulier of neem contact op via telefoonnummer:
+31(0)85 0803 709

naam(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contact