Creëer meer diepgang en krijg meer inzicht in Reflact©. Word een schonere spiegel voor je cliënten met HBM & Reflact© Verdieping.

HBM & Reflact© Verdieping

Heb je de opleiding HBM & Reflact© Basis afgerond, dan ben je ACTor en heb je geleerd om met de ACT© methodiek te werken. Met HBM & Reflact© Verdieping leer je om nog dieper in te gaan op de resultaten van de Reflact© en ben je in staat je cliënten te begeleiden bij verschillende en eventueel complexe vraagstukken. Naast meer verdieping in je cliënten, biedt deze opleiding je ook een verrassende persoonlijke ontwikkeling.

  • Locatie Heidestein 7, 3971 ND Driebergen-Rijsenburg
  • Investering €2.995 excl btw

Wat leer je bij HBM & Reflact© Verdieping

Met de opleiding HBM & Reflact© Verdieping kun je je als ACTor nog verder bekwamen in de mogelijkheden en toepassingen van Reflact©. Je leert onder andere:

  • de invloed van de verschillende leeftijdsfasen
  • de fase beoordelen waar de cliënt in zit
  • werken met de verdiepende kennis van HBM en Belevingspsychologie
  • verbanden te leggen tussen de verschillende aspecten uit Reflact©
  • de diepte van het model te doorgronden aan de hand van je eigen profiel
  • als schonere spiegel nog objectiever verdiepende vragen te stellen, te luisteren en te begeleiden

Tijdens de Verdiepingsopleiding ga je nog concreter aan de slag met Reflact© en de Circle of Change: het HBM-model dat we ontwikkelden om gefaseerd het proces van gedragsverandering te doorlopen, zodat het leidt tot continue groei.

Na de opleiding

Na het succesvol afronden van de HBM & Reflact© Verdieping ben je als HBM Professional in staat om je cliënten te begeleiden bij complexe(re), persoonlijke vraagstukken. Hierbij maak je gebruik van alle lagen die de Reflact© biedt. Je kunt nu nog meer betekenen voor je cliënten, doordat je ook je eigen profiel, kracht en kwetsbaarheid beter begrijpt.

Met HBM & Reflact© Verdieping beschik je over nog meer kennis van Reflact© en de Circle of Change en hoe je hiermee je cliënten nog beter kunt ondersteunen bij de groei en ontwikkeling van hun natuurlijk talenten.

mail mij de brochure

“Je betekent nog meer voor je cliëntenomdat jij je eigen profiel beter begrijpt. 

Daardoor ben je een schonere spiegel and geef je het verschil dat je al kon maken nog beter vorm.”

HBM & Reflact© Verdieping

Bekwaam je verder in de mogelijkheden en toepassingen van Reflact©. Volg de opleiding HBM & Reflact© Verdieping

Meld je nu aan voor de opleiding